Transport Management Software (TMS) op maat van uw transportbedrijf

Transport Management Software (TMS) op maat van uw transportbedrijf

Bent u op zoek naar een interactief logistiek softwarepakket voor het beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten en alles wat daarbij hoort? Schaalbaar én gepersonaliseerd? Wij stomen uw bedrijf klaar voor Industry 4.0 met onze state-of-the-art transport management software.

Innovatief en gebruiksvriendelijk

Onze nieuwe transport management software (TMS) combineert state-of-the-art technologie met een ongeëvenaarde gebruikerservaring, afgestemd op de noden van uw onderneming. Het systeem slaat zo een brug tussen uw transportbedrijf en de industriële omgeving van de toekomst.

Een greep uit de mogelijkheden:

 • Beheer van interne en externe trucks, trailers, transporten…
 • Planning van acties, orders, trajecten… op maat van uw activiteiten
 • Klantenadministratie en -transacties via een klantenportaal
 • Digitaal documentbeheer (orders, rekeningen, berichten…)
 • Koppeling met externe fleetmanagement- en betaalsystemen
 • Flexibel beheer van subcontractors, trajecten, bestemmingen …
 • Uw transport flow optimaliseren met artificial intelligence

Investeer vandaag in innovatieve transport management software (TMS) en stoom uw onderneming klaar voor The Internet of Things.

Contacteer ons voor een gratis demo.

Online-Offline van A-Z : Branding Cnudde Packaging

U hebt het al gemerkt: Cnudde Packaging heeft een gloednieuwe website met een trendy look & feel. Hiermee trachten we de klant nog beter te begeleiden naar het perfecte eierdoosje op maat van zijn behoeften en die van zijn doelgroep. De coporate identity alsook het product portofolio werden geupdate met trendy layout, nieuwe foto’s en copy. De grootste vernieuwing is zonder twijfel de nieuwe online catalogus. U vindt er ook alle productfiches, voorzien van technische specificaties en machine-instellingen. U kunt deze fiches ook afdrukken of opslaan als PDF. Wat is uw mening over deze nieuwe website ? We horen het graag. Laat het ons weten via info@ddiservices.be

Reserveer uw taalkamp online bij BLCC.

BLCC neemt de kinderen mee op sleeptouw in de wondere wereld van het Frans of het Engels. Enthousiaste monitoren leren de kinderen via speelse en creatieve activiteiten op een zeer ontspannen manier de nieuwe taal kennen.

Bezoek hun nieuwe website of reserveer uw taalkamp online. https://taalkampen.blcc.be/

SaniReno Webshop”van Bouwcenter Frans Vlaeminck Totale badkamer renovatie E-shop

Bouwcenter Frans Vlaeminck staat reeds 40 jaar garant voor zijn producten en service. Met de nieuwe sanitair E-shop SaniReno bieden ze de mogelijkheid de totale badkamer renovatie aan 6 of 21 % te berekenen en/of te bestellen. De webshop is een handige online tool voor uw badkamerrenovatie waarbij de aankoop, de levering alsook plaatsing van materialen kunnen gebeuren door één en dezelfde partner “Bouwcenter Frans Vlaeminck”. De consument kan hierdoor snel en eenvoudig zijn renovatie consulteren, budgetteren en bestellen. Het up-to-date houden van data, gegevens en dergelijke is voor Bouwcenter Frans Vlaeminck kinderspel!

Benieuwd naar hun webshop of zelf aan een badkamerrenovatie toe? www.sanireno.be


EDI-Tool voor Soncotra-Pfizer

Deze Electronic Data Interchange applicatie maakt het mogelijk om order- en facturatiegegvens op een eenvoudige en gecontroleerde manier te valideren en uit te wisselen tussen twee facturatie systemen. Voor beide firma's worden de facturatie processen geoptimaliseerd en geautomatiseerd wat bijgevolg ook tijds en kostbesparend is.

Hebben jullie ook een integratie project ? EDI of andere ? Contacteer ons ?

Webservice voor koppeling data tussen CMS PopCom-Website-Navision Floralux

Deze integratie zorgt ervoor dat lokale data via automatische script om de 15 minuten gepusht wordt naar online applicatie.

Op deze manier dient Floralux de input van promo's (tekst,foto,prijzen,...) maar op één plaats te doen.

Hebben jullie ook een webservice nodig om data te centraliseren en te synchroniseren ? Navision,website, of andere ? Contacteer ons ?

Bezoekersregistratie software en kiosk-digitale receptie

Via onze software gecombineerd met kiosk of tablet kunnen bezoekers zich registreren en/of een gepersonaliseerde badge met barcode printen. Bij het inchecken dient de bezoeker zijn persoonlijke gegevens, welke medewerker(s), de aankomst- en vertrektijd eventueel nummerplaat,… in te geven. Het uitchecken kan makkelijk door de ingave van een code of het uitscannen van de badge.

Geïnteresseerd in digitale registratie bezoekers ? Contacteer ons voor demo.​

Online-Offline van A-Z : Branding start-up Libertas LLP “lead logitics provider in transport solutions”

 • Logo- en huisstijlontwikkeling
 • Concept, Design en Copy van alle tools o.a. brochure, website, powerpoint,…
 • Branding activiteiten Libertas
 • Web en UI Design, backend en frontend ontwikkeling website
 • Beheer via gebruiksvriendelijk CMS
 • Marketing advies

Parking tool Soncotra Transport

Parking tool Soncotra Transport.

Een nieuwe professionele b2b en b2c site voor Pillaert

Veel bedrijven worstelen tegenwoordig met de trend waarbij B2B en B2C inkopers zich eerst online informeren vooraleer ze een offerte opvragen.

Metaalhandel Pillaert was zich daarvan bewust en besloot om in te grijpen.

Pillaert Metaalhandel, actief sinds 1970 levert metaalwaren op maat voor particulieren en voor woning-, industrie- en landbouw dankzij een uitgebreid machinepark.

Ze kozen voor een nieuwe website zodoende in te spelen op de trend waarbij men eerst research doet online en daarna pas over gaat tot een aankoopbeslissing.

We creëerden hun professionele B2B en B2C online catalogus, deze bevat zo’n 1800 artikelen in zowel het Nederlands als het Frans. Hun CMS (Content Management System) is uitgebreid en zeer flexibel.

Ze kunnen alles zelf beheren. (foto's, tekst, productgroepen ,toepassingen, nieuws...) Daarnaast zorgt de koppeling met hun artikelbeheer Zendsoft voor een up-to-date online gamma.

Bezoek alvast hun website. https://www.pillaertmetaal.be/  #bestel lokaal

ABA Ieper Logo-Ontwikkeling, Concepting en programmatie van attractieve en hulpverlenende website

Blij te hebben mogen meewerken aan de lancering en branding van ABA-Ieper. Met een nieuw letterlogo en een informerende, interactieve website trachten ze de mensen te bereiken die hun hulp kunnen gebruiken. Enkele maanden geleden kwamen de mensen van ABA-Ieper bij ons aankloppen. Zij waren op zoek naar een firma die hen kon adviseren bij de branding en ontwikkeling van hun logo, huisstijl en website.Het Ambulant Behandelprogramma Alcohol Ieper biedt een gespecialiseerde groepstherapeutische behandeling aan voor personen met een problematisch alcoholgebruik. ABA-Ieper is een initiatief van het PZ H. Hart, het Jan Yperman Ziekenhuis en het CGG Largo en situeert zich binnen "kwadraat" het netwerk geestelijke gezondheidszorg Midden-West-Vlaanderen. Deze website heeft een aantrekkelijke look & feel, beschikt nu over een gebruiksvriendelijke UI "User interface" en over diverse handige tools. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om heel erg snel contact op te nemen of om een zelftest te doen.

Neem zeker eens een kijkje op hun website! www.aba-ieper.be